(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada immunitet tushunchasi, uning turlari, ishlash mexanizmi, vaksinalarning roli va immunitetni mustahkamlash yo‘llari haqida keng qamrovli ma’lumot berilgan. Shuningdek, immunitetning zaiflashishi oqibatlari va sog‘lom turmush tarzining ahamiyati ilmiy asosda yoritilgan