(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada o‘zbek milliy oshxonasi haqida ma’lumotlar, uning tarixiy, madaniy, tarbiyaviy va iqtisodiy ahamiyati keng yoritilgan. Taomlar orqali xalq ruhiyati va urf-odatlari qanday aks etishi tushuntirilgan. Milliy oshxonaning zamonaviy sharoitdagi o‘rni ham tahlil qilingan.