(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada tikuvchilik sohasi tarixi, zamonaviy o‘rni, kasbiy xususiyatlari hamda ijtimoiy ahamiyati yoritilgan. Tikuvchilik — oddiy kasb emas, balki ijodiy yondashuvni talab qiladigan san’at ekanligi asoslab berilgan. Shuningdek, maqolada tikuvchilikning ayollar bandligidagi o‘rni va milliy madaniyatni asrashdagi roli haqida so‘z yuritilgan.