(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada zamonaviy tikuvchilik sohasida yuz berayotgan innovatsion o‘zgarishlar, ekologik ong va raqamli texnologiyalar ta’siri keng yoritilgan. Maqola tikuvchilikni nafaqat hunar, balki texnologiya, ekologiya, san’at va iqtisodiyot bilan uzviy bog‘liq soha sifatida ko‘rsatadi. Raqamlashtirilgan dizayn, qayta ishlangan materiallar, onlayn marketing va yoshlar orasida tikuvchilikka bo‘lgan qiziqish kabi dolzarb tendensiyalar tahlil qilinadi. Muallif zamonaviy tikuvchilikni milliy brendlar yaratish va yoshlar bandligini ta’minlashda kuchli vosita sifatida baholaydi.