(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada o‘g‘il bolalar uchun shortik tikish texnologiyasi, model dizayni, material tanlash me’zonlari va amaliy tikuvchilik bosqichlari yoritilgan. Bolalar kiyimlari, ayniqsa shortiklar, qulaylik, xavfsizlik va gigiyenik talablarga javob berishi lozim. Shu sababli, ushbu maqolada funktsional, ergonomik va estetik jihatlar hisobga olingan holda shortik tayyorlash bosqichlari tizimli tarzda ko‘rib chiqiladi.