(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada homiladorlik davrida uchraydigan anemiya (qon kamligi) holatlari, uning darajalari, sabablari va salomatlikka ta’siri haqida so‘z yuritiladi. Shuningdek, anemiyani oldini olish va davolashda parvarishning o‘rni, dietoterapiya va temir preparatlari bilan davolash usullari yoritilgan. Maqola tibbiyot xodimlari va homilador ayollarga mo‘ljallangan amaliy ko‘rsatmalarni o‘z ichiga oladi.