(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada shikastlanish sindromi, uning turlari, patofiziologiyasi va asoratlari tahlil qilinadi. Shuningdek, favqulodda vaziyatlarda aholiga shoshilinch yordam ko‘rsatishning zamonaviy usullari, tibbiy xodimlar va ko‘ngillilarning roli yoritilgan.