(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston arxivlarida raqamlashtirish jarayonining holati, unga oid me’yoriy-huquqiy hujjatlar, texnik va tashkiliy muammolar, hamda kadrlar va infratuzilmaviy cheklovlar tahlil qilingan. Bundan tashqari, yechim sifatida ilg‘or xorijiy tajribalar, davlat-xususiy sheriklik va yuqori malakali mutaxassislar tayyorlash zarurati asoslab berilgan. Maqola raqamli arxivshunoslik sohasida tadqiqot olib borayotgan mutaxassislar uchun amaliy va nazariy ahamiyatga ega.