(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada muqobil energiya manbalarini yutuq va kamchilik tomonlari, hozirda ularni qo’llanilishi hamda kelajakdagi davlatni rivojlanishi uchun qo’shadigan hissasi bayon etiladi .