(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada ko‘krak bezi saratonining epidemiologiyasi, sabablari, klinik ko‘rinishi, diagnostikasi va davolash usullari hamda O‘zbekistondagi statistik holat batafsil yoritilgan. Kasallikning oldini olish va profilaktika choralarining ahamiyati ta’kidlangan. Maqola so‘nggi ilmiy manbalar asosida tayyorlangan.