(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada XXI asr ta’limining markaziy kompetensiyasi sifatida qaralayotgan tanqidiy tafakkurni o‘quvchilarda shakllantirish masalasi yoritilgan. Ayniqsa, dars jarayonida zamonaviy raqamli vositalardan foydalanish orqali ushbu ko‘nikmani rivojlantirish usullari tahlil qilinadi. Tadqiqotda nazariy manbalar, amaliy tajribalar va o‘qituvchilarning fikrlari asosida ilmiy asoslangan xulosalar keltiriladi.