(untitled) (Modern education and development, 2025)
Nur terapiya tomonidan to’plangan keng tajribaga qaramay , ba’zi hollarda raqamli mammografiya bilan aniqlangan ko’krak kasalliklarini talqin qilish qiyin. Raqamli mammografiya nazorati ostida ko’krak o’smalarining stereotaksik biopsiyasini o’tkazishning afzalligi shubhasiz muhimdir. Ushbu ixtisoslashtirilgan onkologik muassasaning muvaffaqiyatli ishlashi uchun dalil hisoblanadi. Ushbu maqola tomosintezli raqamli mammografiya nazorati ostida sut bezlari massalarining stereotaksik biopsiyasini o’tkazish bo’yicha tajribamizni taqdim etamiz.