(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bu ishda Fuzzy Logic usuli qanday usul ekanligi hamda u transport oqimini sun’iy intellekt yordamida boshqarishda qay darajada ahamiyat kasb etishi, shu bilan bir qatorda transport tizimini optimallashtirish uchun svetoforlarni sun’iy intellekt yordamida boshqarishda Fuzzy Logic usulidan qanday foydalanish mumkinligi haqida so`z boradi.This article discusses what Fuzzy Logic method is and how important it is in traffic flow management using artificial intelligence, as well as how Fuzzy Logic method can be used to control traffic lights using artificial intelligence for traffic system optimization.