(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola maktabgacha ta’limda inkluziv yondashuvning muhimligini yoritadi. Unda alohida ehtiyojli bolalar bilan birga barcha bolalarning teng sharoitlarda ta’lim olishi, ijtimoiy ko‘nikmalarni rivojlantirishi va bag‘rikenglikni o‘rganishi asoslab berilgan. Maqolada inkluziv muhitni yaratish uchun tarbiyachilar malakasini oshirish, moddiy-texnik bazani yaxshilash va ota-onalar bilan hamkorlikning ahamiyati ta’kidlangan.