(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola Mahmudxo‘ja Behbudiy ijodiga va uning Turkiston jadidchilik harakatidagi o‘rniga bag‘ishlangan. Maqolada Behbudiy tomonidan amalga oshirilgan ta’lim islohotlari, muhim asarlarning mazmuni va kerakli g‘oyalar tahlil qilinadi. Shuningdek, uning adabiy merosi, milliy qadriyatlar va madaniyatni rivojlantirishdagi o‘rni haqida fikrlar bayon etiladi.