(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada O‘zbekiston Respublikasida amalga oshirilayotgan inklyuziv ta’lim siyosatining amaliyotga ta’siri chuqur o‘rganiladi. Tadqiqotda maktab muassasalari, pedagoglar va ota-onalar pozitsiyasi asosida mavjud holat tahlil qilinadi. Inklyuziv ta’lim jarayonida duch kelinayotgan muammolar, ijobiy tajribalar va takomillashtirishga doir takliflar keltiriladi..