(untitled) (Modern education and development, 2025)
Raqs san’ati insoniyat tarixidagi eng qadimiy va mazmunli ijodiyi fodalardan biridir. Hozirgi zamonda raqs san’ati nafaqat madaniy merosni saqlash va rivojlantirish, balkijamiyatdaestetik, jismoniyvapsixologiko’sishuchun ham muhim o’rin tutadi. Ushbu maqolada raqs san’atining zamonaviy taraqqiyot bosqichidagi tutgan o’rni haqida so’z yuritamiz.