(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada maktab jamoasi faoliyatida innovatsion muhit sharoitida samarali boshqaruvga oid masalalar tahlil qilinadi. Rahbarlik tamoyillari pedagogik maqsadlar va jamoa o‘rtasida ishonch va hamjihatlikni ta’minlashga yo‘naltiriladiuz. Raqamli transformatsiya ta’lim jarayonini shaxsiylashtirilgan va inklyuziv muhitga aylantirishga xizmat qiladi. Innovatsion boshqaruv strategiyalari maktab va jamoatchilik o‘rtasida ochiq hamkorlik va zamonaviy texnologiyalarni qo‘llashni tavsiya etadi. Maqolada ta’limda sifat va samaradorlikni oshirish uchun ilg‘or pedagogik yondashuvlar va tizimli tavsiyalar beriladi.