(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada autizm spektridagi buzilishlar (ASB)ning erta tashxislanishi va ijtimoiy qo‘llab-quvvatlash tizimlarining roli yoritiladi. Tadqiqot doirasida mutaxassislar fikrlari, ota-onalar bilan suhbatlar va mavjud qo‘llab-quvvatlash xizmatlari tahlil qilindi. Maqola autizm bilan yashovchi bolalar uchun erta tashxis va to‘g‘ri yondashuvning ahamiyatini asoslab beradi.