(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada onlayn psixologik maslahat berishning samaradorligi, uning asosiy afzalliklari va mavjud kamchiliklari tahlil qilinadi. Shuningdek, onlayn maslahatning insonlar hayotidagi o‘rni va kelajakdagi rivojlanish istiqbollari haqida fikr yuritiladi.