(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada o‘zbek tilidagi ijtimoiy dialektlar umumxalq tilining muayyan leksik qatlami sifatida ko‘rib chiqiladi. Unda ayniqsa, qo‘llanilishi cheklangan, biroq tez-tez uchraydigan so‘zlarning ekspressiv ma’no xususiyatlari, ularning ijobiy yoki salbiy ma’no ohanglariga ega bo‘lishi hamda badiiy adabiyotlarda qanday vazifani bajarishi haqida mulohaza yuritiladi.