(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada autizm spektr buzilishiga (ASB) ega bolalarning psixologik va pedagogik rivojlanish xususiyatlari, ularning ijtimoiylashuvi, kommunikatsion ehtiyojlari, o‘quv faoliyatidagi qiyinchiliklari va ularga nisbatan qo‘llaniladigan zamonaviy yondashuvlar yoritilgan. Inklyuziv ta’lim va maxsus dasturlar orqali ularning jamiyatga muvaffaqiyatli integratsiyalashuvi muhimligi asoslab berilgan.