(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada tinish belgilariga oid mashq va topshiriqlarning tahlili hamda ular orqali o‘quvchilarning yozma nutqini shakllantirishdagi o‘rni ko‘rib chiqilgan. Tinish belgilarini to‘g‘ri qo‘llash malakasi — yozma savodxonlikning asosiy omillaridan biri bo‘lib, u o‘quvchining fikrni aniq, mantiqiy va uslubiy jihatdan to‘g‘ri ifodalashiga xizmat qiladi. Maqolada amaliy mashqlar, tahliliy topshiriqlar va ularning samaradorlik darajasi haqida misollar asosida fikr yuritilgan.