(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada harakatga doir masalalarning mazmun-mohiyati, ularning turlari va tasniflanish asoslari yoritilgan. Fizikadagi harakat tushunchasi, u bilan bog‘liq bo‘lgan miqdorlar va masalalarni yechishdagi metodik yondashuvlar tahlil qilinadi. Shuningdek, masalalarni dars jarayonida qo‘llash orqali o‘quvchilarning mantiqiy fikrlashini va amaliy ko‘nikmalarini rivojlantirish masalalari muhokama qilingan.