(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada topologik ma’lumot tahlili (TDA) va texnikali o’qitishda geometrik yondashuvlarning qo’llanilishini chuqurroq o’rganadi. Shu bilan birga, maqolada ushbu yondashuvlarning tasniflash, klasterlash va anomaliyani aniqlash kabi amaliy ilovalari ko’rib chiqilib, modelning aniqligi va tushunarliligini oshirishga qanday yordam berishi misollar bilan tushuntiriladi.