(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada matematika fanini o’qitishda qo’llaniladigan integrativ yondashuvlar, matematika fanining boshqa fanlar bilan o’zaro aloqasi, matematika darslarida qo’llaniladigan pedagogik texnalogiyalar haqida fikrlar qisqacha bayon qilingan.