(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada “ilm al-ilal” hamda “al-jarh vat-ta’dil”ning ilmiy va amaliy ahamiyati, shuningdek, hadislarning ishonchlilik darajasini aniqlashdagi o’rni yoritilgan.