(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada o’rik mevasining danakli va danaksiz holatda Quyosh batareyali ventilyatorda quritish, ishlash prinsipi va afzalliklari haqida so’z yuritilgan. Maqoladan kelib chiqib xulosa va tavsiyalar ham bayon qilingan. Ushbu maqolada o’rik mevasini danakli va danaksiz holatda QBVT tizimida quritishning texnologik jarayoni, mahsulot sifati va samaradorligi tahlil qilinadi.