(untitled) (Modern education and development, 2025)
мазкур мақолада қишлоқ хўжалиги субъектларига томчилатиб суғориш технологияларини жорий этганлик учун тақдим этилган имтиёзларнинг ҳуқуқий асослари ҳамда уларнинг моҳияти шунингдек, субсудия маблағларидан мақсадли фойдаланмасликнинг ҳуқуқий оқибатлари таҳлил этилган ҳамда мазкур йўналишда суд амалиётиан мисоллар келтирилган.