(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada geometriyaning asosiy shakllaridan bo‘lgan to‘g‘ri to‘rtburchak va kvadratning ta’rifi, ularning o‘zaro farqlari hamda umumiy xususiyatlari tahlil qilinadi. Shuningdek, bu shakllarning boshlang‘ich sinf o‘quvchilariga o‘rgatilishida foydalaniladigan metodik yondashuvlar haqida so‘z yuritiladi.