(untitled) (Modern education and development, 2025)
Yangi tahrirda qabul qilingan O‘zbekiston Respublikasi Konstitutsiyasida inson huquq va erkinliklari xalqaro huquqning umume’tirof etilgan normalariga binoan e’tirof etilishi va kafolatlanish, jumladan, “Miranda qoidasi” va “Xabeas korpus” kabi xalqaro qoida va institutlarning milliy qonunchiligimizga asosiy qonunimizda aks etishi.