(untitled) (Modern education and development, 2025)
Har bir mamlakatning o’zining urf-odatlari,e’tiqodi,diniy qarashlari mavjud.Mexmondo’stlik tushunchasi azal azaldan o’rganilib kelgan,uning frazeologik tasvirini o’rganar ekanmiz,avvalam bor uning “madaniyati”ga alohida to’xtalib o’tishimiz lozim. Oʼzbek va inglizzabon madaniyatlari azaldan rivojlangan uzoq va boy tarixga ega.