(untitled) (Modern education and development, 2025)
Bu maqola “Ozod va ochiq Hind- Tinch okeani strategiyasi” (FOIP) ning Yaponiya tashqi siyosatiga ta’siri va undagi o’rnini, strategiya doirasidagi hamkor davlatlar bilan o’zaro aloqalarini qamrab oladi. Mintaqadagi geosiyosiy manfaatlar va qarama qarshiliklarda Yaponiya davlatining istqibollari va imkoniyatlarini tahlil qiladi. FOIP doirasidagi tashabbuslar va amalga oshirilayotgan hamkorlik sohalarida mavjud xavf xatarlarni tadqiq qiladi.