(untitled) (Modern education and development, 2025)
Maqolada zamonaviy ta’limda o‘zini o‘zi boshqarishga asoslangan “SELFED” o‘quv metodi yoritilgan. Oliy ta’lim talabalari uchun bu metod mustaqil ta’lim olish, o‘z fikrini shakllantirish, ma’lumotlarni tahlil qilish va real hayotga mos qaror qabul qilish ko‘nikmalarini rivojlantirishga xizmat qiladi. Maqolada metodning asosiy bosqichlari, uni dars jarayonida tatbiq qilish yo‘llari va foydali tomonlari ko‘rib chiqiladi.