(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada Qadimgi Rim jamiyatining tarixida diniy e’tiqd va diniy marosimlarning o‘rni yoritilgan. Shuningdek, maqolada Qadimgi Rim diniy e’tiqodining kelib chiqish ildizlari va uning siyosiy hayotdagi o‘rni haqida bayon etilgan.