(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada masofaviy bank xizmatlarining nazariy asoslari o’rganilib, tijorat bank tomonidan masofaviy xizmatlar ko’rsatish jarayoni tahlil qilingan. Maqolada tahlillarga asoslangan ilmiy va amaliy tavsiyalar ishlab chiqilgan.