(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada iqtisodiy siyosatda raqamli texnologiyalarning o‘rni, ularning samaradorligini oshirishdagi roli hamda zamonaviy iqtisodiy jarayonlarga ta’siri tahlil qilingan. Raqamli transformatsiya davlat boshqaruvi, soliq tizimi, bank sohasi, eksport-import amaliyotlari kabi ko‘plab yo‘nalishlarda iqtisodiy siyosat vositasi sifatida muhim ahamiyat kasb etmoqda. Shuningdek, maqolada O‘zbekistonda raqamli iqtisodiyotni rivojlantirishga qaratilgan strategiyalar va istiqbolli yo‘nalishlar ham ko‘rib chiqilgan.