(untitled) (Modern education and development, 2025)
Mazkur maqolada impuls tushunchasi va impulsning saqlanish qonuni haqida so‘z yuritildi. Maqolada impulsning saqlanish qonuni, fizik asoslari va amaliyotdagi qo‘llanilish misollari keltirilgan.