(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolamda insoniyat tarixida ro‘y bergan yirik pandemiyalar, ularning kelib chiqish sabablari va jamiyatga ta’siri ilmiy asosda tahlil qilingan. Pandemiyalarning salbiy va ijobiy oqibatlari, shuningdek, tibbiyot, iqtisodiyot va ijtimoiy munosabatlardagi o‘zgarishlar ko‘rib chiqiladi.