(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada servikal eroziya (bachadon bo‘yni eroziyasi) tushunchasi, uning etiologiyasi, klinik kechishi, diagnostikasi va davolash usullari keng yoritilgan. Maqola, shuningdek, ayollar salomatligini saqlashda erta tashxislashning roli, xavf omillarini kamaytirish va zamonaviy profilaktika usullarining dolzarbligini ochib beradi.