(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu tezisda “Dastgohli rangtasvir” yo’nalishi talabalarining kompozitsiya asarlarini (bitiruv malakaviy ishlarini) yaratish bosqichlarini yoritishga qaratilgan. Bu mavzuni o’rganishdan asosiy maqsad bakalavr darajasini olish uchun badiiy san’at turlarida bitiruv malakaviy ishining amaliy qismida yuzaga keladigan turli masalalar va ularning yechimi borasidagi fikrlar yoritiladi. В данном тезисе рассматриваются этапы создания композиционных произведений (выпускных дипломных работ) студентов направления «Станковая живопись». Основная цель изучения этой темы — рассмотреть различные вопросы, возникающие в процессе выполнения практической части выпускной квалификационной работы в области изобразительного искусства для получения степени бакалавра, а также предложить пути их решения.