(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada, VAZ-2121 avtomobilining dizaynining afzalliklari va kamchiliklari bo’yicha umumiy tahlilni taqdim etadi. VAZ-2121 "Niva" bugungi kunda ham o’zining ishchi imkoniyatlari va arzonligi bilan ajralib turadi, ammo uning dizaynini zamonaviy talablar va texnologiyalarga moslashtirish zarurati mavjud.