(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha ta’lim tashkilotlarida rivojlantruvchi muhitni tashkil etish va uning bola tarbiyasidagi ahamiyati haqida yoritib o‘tilgan.