(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada shoira Zulfiya Isroilova hayoti va ijodi, she’riyati, uning o‘ziga xos qirralari haqida ma’lumot berilgan bo‘lib, uning o’zbek adabiyotida tutgan o’rni atroflicha tahlil etilgan. Zulfiya she’rlarinng tahlili shuni ko‘rsatdiki, uning she’rlarida yo‘nalish, uslub, mazmuni va ruhini, maqsad va g‘oyalarini umuminsoniy fikr va tuyg’ular belgilaydi.