(untitled) (Modern education and development, 2025)
ushbu maqolada umumiy anestetiklarlarni ta’sir mexanizmi yoritilgan bo’lib, mazkur masala yuzadidan muallif tomonidan shaklllantirilgan ilmiy taklif va amaliy tafsiyalar o’z ifodasini topgan.