(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqolada maktabgacha yoshdagi bolalarda inqiroz davrlarining yuzaga kelishi va ularni bartaraf etish yo`llari haqida ma`lumot berib o`tilgan. Inqiroz davrlarining naqadar dolzarbligi va ularga yechim topish haqida batafsil yoritib o`tilgan. Inqiroz davrlari bolada qanday kechishi, undagi kutilmagan vaziyatlar va bunday vaziyatlarda ota-onalar va pedagoglar qanday yo`l tutishi lozimligi aks etgan. В данной статье рассматривается возникновение кризисных периодов у детей дошкольного возраста и способы их преодоления. Подробно освещена актуальность кризисных периодов и поиск решений для их преодоления. Описано, как проходят кризисные периоды у ребенка, какие неожиданные ситуации могут возникнуть, а также, как родители и педагоги должны действовать в таких ситуациях. This article discusses the emergence of crisis periods in preschool-aged children and ways to overcome them. The relevance of crisis periods and finding solutions for overcoming them are discussed in detail. The article describes how crisis periods unfold in children, the unexpected situations that may arise, and how parents and educators should act in such situations.