(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola interaktiv dasturiy ta’minotning muhim tarkibiy qismlari bo’lgan ListBox, ComboBox va SpinEdit kabi grafik interfeys elementlariga (GUI) bag’ishlangan. Elementlarning nazariy asoslari, chuqur xususiyatlari, afzalliklari va turli sohalarda amaliy qo’llanilishi tahlil qilinadi. Bundan tashqari, ushbu elementlarni loyihalash va amalga oshirishda inson omilini hisobga olgan holda ergonometrik tamoyillarga alohida e’tibor qaratiladi.