(untitled) (Modern education and development, 2025)
Sog’lom turmush tarzi (STT) inson salomatligi va farovonligini ta’minlashda muhim rol o’ynaydi. Ushbu maqola STTni shakllantirishda zamonaviy yondashuvlarni ilmiy tahlil qiladi. Maqolada STTning asosiy elementlari (to’g’ri ovqatlanish, jismoniy faollik, ruhiy salomatlik, zararli odatlardan voz kechish) ko’rib chiqiladi va ularni zamonaviy texnologiyalar, ijtimoiy tarmoqlar, shaxsiy yondashuvlar va davlat siyosati orqali qanday shakllantirish mumkinligi tahlil etiladi. Maqola STTni targ’ib qilish bo’yicha yangi strategiyalarni ishlab chiqish va amalga oshirish uchun amaliy tavsiyalar beradi.