(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu ilmiy maqola yo’l belgilarining keng qamrovli tahlilini taqdim etadi. Yo’l belgilarining tarixiy rivojlanishi, turli tasniflari, milliy va xalqaro standartlari, ergonomik xususiyatlari, so’nggi innovatsiyalari va yo’l harakati xavfsizligiga ta’siri chuqur o’rganiladi. Shuningdek, yo’l belgilarining samaradorligini oshirish, haydovchilarning xabardorligini oshirish va yo’l harakati xavfsizligini ta’minlash bo’yicha tavsiyalar beriladi. Maqola yo’l harakati sohasidagi yetakchi tadqiqotlar, standartlar va qoidalarga asoslangan.