(untitled) (Modern education and development, 2025)
Ushbu maqola qo’lda yoy bilan payvandlash (SMAW) jarayonida ishlab chiqarish unumdorligini oshirishning muhimligini va zamonaviy usullarini chuqur o’rganadi. Maqolada payvandlash parametrlarini optimallashtirishning matematik modellari, ilg’or payvandlash uskunalaridan samarali foydalanish, payvandchilarning malakasini oshirishning innovatsion dasturlari va yangi texnologiyalarni (sensorlar, monitoring tizimlari, avtomatlashtirish) joriy etish orqali unumdorlikni oshirish yo’llari tahlil qilinadi. Shuningdek, maqolada unumdorlikni oshirishning iqtisodiy samaradorligi, mahsulot sifatiga ta’siri va ish xavfsizligini ta’minlash jihatlari ham batafsil ko’rib chiqiladi.